babescam4u.com
 • Kategorier
 • Gratis konto

Välkommen till sidan med vanliga frågor på babescam4u.com. Vårt kundtjänstteam har sammanställt några av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar.
Välj en kategori från vänster:

Webbplatsen babescam4u.com

 • Vad är babescam4u.com?

  babescam4u.com är en webbplats med live-videochatt där du kan chatta med amatörmodeller medan du tittar på dem via webbkamera. Chatt och video på babescam4u.com är live (om du inte har valt en förinspelad show), så du kan chatta med modellen och se när hon eller han chattar tillbaka och agerar bara för dig! babescam4u.com modeller sänder live-video från sina hem till ditt. Vi har modeller av alla slag! Bläddra bland modeller efter kön, ålder, utseende och kinks. Visa tjejer, killar, par eller specialkamera-shows. Lär dig mer om varje modell genom att gå till deras sida eller kolla in deras exempelbilder. När du väl valt den modell du är intresserad av, har du tillgång till gästchatten för att prata med modellen och se ett litet urval av streamen. Det är helt gratis att se gästchatten och exempelbilder. Om du vill gå in i modellens chattrum och se videoströmmen, kan du se priser för fullständig åtkomst och förinspelad video innan du går in i chatten. Chattavgifterna är en kostnad per minut och visas i din valuta. Förinspelade videor kostar 2,99 $ USD för 24 timmars tillgång till modellens videoarkiv. Vi tar inte ut någon månadsavgift eller återkommande avgift för att gå in på webbplatsen.

 • Hur kan jag hitta en modell?

  Det finns många sätt att bläddra och söka efter en modell. Om du vet namnet på den modell du är intresserad av, skriver du bara in det i sökrutan och klickar på sökknappen. Om namnet inte är en exakt matchning på en modell, ger vi dig en lista över närmaste matchningar.

  Om du letar efter en viss typ av modell kan du skriva in sökord i sökrutan för att söka i modellernas beskrivningar. Du kan också bläddra i den expansiva listan av kategorier, som vi har sammanställt för dig på vänstra sidan av webbplatsen, för att hitta en modell som passar dina intressen. Klicka bara på länken efter eget val, så visar vi dig modeller som uppfyller ditt val.

  Det mest detaljerade sättet att söka efter en modell är vår Avancerade sökning. Klicka bara på Sök-länken i navigeringsfältet högst upp på sidan, så kommer du att kunna söka på nästan vad du som helst. Välj så många eller så få egenskaper du vill, så visar vi alla modeller som matchar ditt val, med början på närmaste matchningar. Om du letar efter en exakt matchning, markerar du "Endast exakta matchningar" i rutan till höger om sökknappen innan du skickar iväg din sökning.

 • Är alla videor live?

  Alla videochattar har direktsänd video såvida de inte är märkta som förinspelade. Genom livechattarna kan du tala och interagera direkt med modellen. Förinspelade videor kan vara tidigare kamerasessioner eller andra uppträdanden som modellen i fråga har spelat in, och de spelas när modellen inte är online. Du kommer att kunna se videon i fråga men utan chatt eller interaktion med modellen.

 • Hur fungerar videochatten?

  Modellen använder en webbkamera. När du loggar in på chatten, kan du se vad modellen gör i realtid. För att kunna se chatten måste du ha insticksprogrammet för Flash för din webbläsare. Detta är ett relativt enkelt program, så om du inte redan har det, bör det vara enkelt att installera. Om du har programmet, bör det ge en utmärkt videouppspelning.

  Samtidigt som du kan se modellen kan du även chatta fram och tillbaka med henne eller honom. En del modeller använder en mikrofon för ljud, och dessa modeller kan tala med dig!

 • Vad är GOLD?

  GOLD definieras som en webbplatsvaluta som du kan skicka till modellen och som inte är bunden till deras privata minutavgift. 1 GOLD = 1 enhet av användarens lokala valuta (t.ex. 1 Euro eller 1 GBP). Om du verkligen gillar hur modellen interagerar med dig och ger dem GOLD, är detta ett mycket bra sätt att visa dem hur mycket du gillar dem.

 • Hur talar jag med modellen?

  När du går in i en modells fulla chatt, ser du videon till vänster, en stor chattruta till höger och en liten ruta längst ned där du skriver ditt meddelande. Om du vill tala med modellen, skriv i den lilla rutan och tryck sedan antingen på knappen "Skicka" eller på din returtangent för att skicka meddelandet. Ditt meddelande kommer då att synas i chattrutan. När modellen svarar dig, kommer även modellens svar att visas i chattrutan.

  Du kan också delta i röstchatt med modeller som har valt att erbjuda detta via vårt konfidentiella telefonsystem (Observera att inte alla modeller har alternativet aktiverat). Du måste befinna dig i en exklusiv chattsession med modellen för att använda tjänsten. De flesta modellerna som har röstchatt aktiverat, har en ikon som visar att de erbjuder tjänsten på hemsidan. Du kan också fråga modellen om telefonchatt är ett alternativ och om de är villiga att aktivera funktionen för dig.

 • Hur lämnar jag chatten?

  När du är redo att lämna chatten, kan du antingen klicka på knappen "Koppla ned" längst upp på sidan eller helt enkelt besöka en annan sida i navigeringsfältet högst upp på sidan. Debiteringen kommer omedelbart att avbrytas när du gör detta. När din privata session är avslutad ges du möjlighet att betygsätta modellen. Du kan lämna kommentarer samt ge information om omdömet baserat på din session.

 • Hur sätter jag upp Cam2Cam?

  Cam2Cam kan du dela video med den utövande vid privata sessioner.

  Om du har problem med att komma åt din kamera eller mikrofon, kommer lösningen beror på vad du ser när du klickar på Cam2Cam knappen.

  Om du ser din video visas, men det försvinner inom 15 sekunder efter att klicka på knappen, den utövande antingen missade begäran Cam2Cam eller förnekade det. För att förhindra detta i framtiden, kan du be den utövande om de ska acceptera din Cam2Cam begäran innan du skickar det.

  Om du inte ser din egen video och ingenting händer när du klickar på knappen, kan dina videoinställningar inte ställas in på rätt sätt.

 • Vad händer om en modell inte gör vad jag ber den om?

  Det är detta som gästchatten är till för! Modellerna är inte skyldiga att göra något som du ber dem om, även om de flesta är villiga och glada över att ge dig en show. Gästchatten är det perfekta stället att ta reda på vad modellen är villig eller ovillig att göra. Det här är verkliga personer som sänder från sina egna hem, och de har alla olika smaker och preferenser.

  Om du vill veta vad en modell är villig att göra för dig, fråga dem i gästchatten. Om de inte vill göra det, kan du alltid hitta en annan modell. Vi har många olika modeller med olika specialiteter och intressen, så det bör finnas åtminstone någon modell som motsvarar dina särskilda önskemål!

 • Vad är högupplöst video (HD-video)?

  Högupplöst video eller "HD-video" är en typ av videoflöde med högre upplösning och större bild. Om du har bredbandsanslutning, som exempelvis kabel eller DSL, är detta ytterligare något som du kan njuta av på babescam4u.com! När du ser ikonen HD  vid sidan av en modells namn, visar detta att modellen i fråga strömmar i högupplöst video.

  Om du föredrar att se den mindre videon när en modell sänder i HD, kan du klicka på "Small" eller "Medium"-ikonen i kamerans alternativmenyn längst ner i din chatt.

 • Vad är rabatterade blocksessioner?

  Rabatterade blocksessioner gör det möjligt för dig att boka premiumchattar och exklusiva chattar på 15, 30, 45 eller 60 minuter med rabatt på modellens normala minutpris. Du får rabatter på 5 procent för block på 15 minuter, 10 procent för block på 30 minuter, 15 procent för block på 45 minuter och 20 procent för block på 60 minuter. När du valt önskat tidsblock och skickat din begäran, kommer modellen att bekräfta eller avslå bokningen beroende på sin aktuella tillgänglighet. Om modellen är tillgänglig, påbörjas sessionen. Om du fortsätter sessionen efter det att blocket avslutats, kommer sessionen att fortsätta till det rabatterade minutpriset.

 • Vad händer om min anslutning systematiskt avbryts under blocksessionen?

  Om antingen din eller modellens anslutning avbryts, var god återanslut till sessionen inom 2 timmar från sessionens början. Minutpriset kommer inte att påverkas av avbrottet. Kontakta kundstöd om du inte lyckas återansluta. Om du avsiktligt avbryter anslutningen innan blocksessionen avslutats eller inte försöker återansluta om ett problem uppstår, kommer du att debiteras för sessionen enligt överenskommelse. Vi kan även ta bort din möjlighet till framtida köp av blocksessioner.

 • Hur länge kan jag maximalt erhålla det rabatterade priset?

  En blocksession kan fortsätta efter den bestämda tidsperioden så länge modellen är tillgänglig. Du kommer i så fall att erhålla det rabatterade priset för hela sessionen.

 • Varför finns inte blocksessioner tillgängliga?

  Blocksessioner finns tillgängliga endast om din dagliga gräns tillåter detta och modellen har valt att erbjuda blocksessioner. Om du redan har använt en del av din dagliga gräns, kan du endast välja blocksessioner som inte leder till att din fastställda gräns överskrids.

Ditt konto på babescam4u.com

 • Vilka olika typer av gratis medlemskap finns det (om tillgängligt)?

  Om tillgängligt krävs det endast en e-postadress för att registrera dig för ett gratis medlemskap och börja chatta med några av våra modeller. Men gratis premium-medlemskap med ett kreditkort sparat är alltid tillgängligt och ger en bättre webbplatsupplevelse.

  Med ett premium-medlemskap kommer du att kunna chatta med valfri modell och får även andra förmåner som:

  • Starta privata sessioner med modeller
  • Betygsätt modeller
  • E-posta modeller
  • Lägg till modeller som favoriter
  • Få påminnelser när dina favoritmodeller är online

 • Vad används visningsnamnet till?

  Du ombeds att skapa ett visningsnamn när du registrerar dig. Visningsnamnet används som namn i chattarna och på andra delar av webbplatsen. Du kan när som helst ändra ditt visningsnamn på din profilsida.

 • Hur fungerar favoriterna?

  Du kan spara en lista över dina favoritmodeller i sektionen Mitt konto på webbplatsen. Dina favoritmodeller visas alltid i början av din sortering och babescam4u.coms hemsida när modellen är live. Du får även enkel tillgång och kan visa alla dina favoriter på sidan Mitt konto.

 • Hur lägger jag till en favorit?

  För att lägga till en modell som sänder live för närvarande till din lista, gå till deras bio-sida. I övre högra hörnet av utövarens chattfönster klickar du på hjärtikonen bredvid texten "Lägg till". Om modellen är offline, kan du välja länken "Lägg mig till dina favoriter" på utövarnas bild i snabbvyn. Om du inte har snabbvyn aktiverad, gå till modellens bio-sida och klicka på länken "Lägg till mig bland dina favoriter" till höger om bilden.

 • Hur tar jag bort en favorit?

  Om du vill ta bort en modell från din favoritlista kan du återgå till modellens bio-sida och klicka på hjärtikonen bredvid texten "Ta bort". Du kan också hantera dina favoriter på din sida för Mitt konto. Under "Mina favoritmodeller" klickar du bara på länken "Ta bort favoriter" under modellens bild för att ta bort modellen från din lista.

 • Kan jag bli meddelad när mina favoriter är online?

  babescam4u.com kan skicka textmeddelanden eller uppdatera ett personligt RSS-flöde när dina favoriter startar livestreaming.

  För att få automatiska textmeddelanden, gå till sidan "Mina favoriter" och följ anvisningarna under "Mobilaviseringar.” När du har verifierat ditt nummer väljer du bara "SMS när jag är online" under modellerna på sidan "Mina favoriter" eller klickar på "Få avisering när jag är Online" på någon modells profil för att börja ta emot textmeddelanden. Texttjänsten är gratis, men operatörskostnader kan tillkomma. Kontrollera ditt abonnemang innan du registrerar dig. För att avbryta textmeddelanden klickar du bara på "Avbryt SMS-aviseringar" bredvid ditt telefonnummer.

  Om du använder en RSS-läsare, babescam4u.com gör det enkelt att se när dina favoriter startar streamingen. Följ anvisningarna under "RSS-aviseringar.” Ditt flöde uppdateras när en av dina favoriter går online. Flödet kommer automatiskt att inkludera alla modeller som du lägger till som favorit i framtiden.

 • Hur får jag mitt lösenord skickat till mig?

  Om du glömmer ditt lösenord, kan vi hjälpa dig att återställa ditt lösenord via e-post. Klicka här och fyll i den e-postadress du använde för att registrera kontot. Vi skapar sedan en länk till dig och skickar den direkt till din registrerade e-postadress med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Observera att länken bara är giltig i en timme, så var noga med att kolla din e-post och återställ ditt lösenord direkt. Ibland skickas e-postmeddelanden felaktigt till skräppostmappen. Lägg till @babescam4u.com till din lista över godkända avsändare för att se till att våra meddelanden levereras till din inkorg.

  Du kan också klicka på länken "Glömt ditt lösenord?” under Login-rutan längst upp till höger på sidan för att starta processen för att återställa lösenordet.

 • Hur uppdaterar jag mina kontaktuppgifter?

  För att uppdatera ditt smeknamn, dina kontaktuppgifter, din dagliga gräns eller din personliga profil, klicka här.

 • Hur ändrar jag mitt lösenord?

  För att ändra ditt lösenord, klicka här.

 • Hur fungerar den dagliga gränsen?

  Alla användare börjar med en daglig gräns som de kan använda i fulla videochattar på babescam4u.com. När du når din valda gräns för dagen, kommer den chatt som du befinner dig i att stängas, och du kommer inte att kunna logga in igen förrän nästa dag. Du kan hursomhelst höja eller sänka denna gräns om du uppfyller vissa villkor. Alla belopp är i amerikanska dollar.

  Om du vill begränsa din tid i chatten, kan du sänka din gräns till så lite som 25 amerikanska dollar per dag. Varje begäran om att sänka din gräns kommer att ske automatiskt.

  Om du vill kunna spendera mer tid i chatten varje dag, kan du begära en höjning av gränsen från kundtjänst. Därefter kommer vår kundtjänstpersonal att behandla din begäran för ett godkännande och skicka dig ett svar. Om du vill kunna spendera mer än 300 amerikanska dollar per dag, var god kontakta [email protected] direkt. I vissa fall kan du bli ombedd att skicka oss ett undertecknat godkännandeformulär via fax eller e-post för att godkänna den begärda gränshöjningen.

 • Vem kontaktar jag om jag behöver hjälp?

  För alla frågor som inte besvaras här, kontakta kundtjänst.

 • Hur avslutar jag mitt konto?

  babescam4u.coms grundläggande tjänster är kostnadsfria och vi tar inte heller ut någon månadsavgift. Om du ändå vill avsluta ditt konto, kan du besöka vår sida för kontoavslutning.

 • Kan jag använda ett kontantkort?

  Ja, vi accepterar kontantkort från många stora kortutgivare (dvs. Mastercard, Visa, JCB, etc). Klicka bara på "Gå med gratis"-länken högst upp på hemsidan och ange samma typ av information som med andra kort. När kortet har godkänts, kommer du att vara medlem och få tillgång till alla våra modeller!

 • Hur sätter jag in pengar på mitt konto?

  Med ett förbetalt konto finns det två enkla sätt att göra detta:

  • Har du inga pengar på ditt konto kan du lägga till pengar på ditt konto genom att klicka för att gå in i en gold show eller ett betald chattrum. Där kan du lägga till pengar till ditt konto.
  • Du kan också klicka på "Mitt konto", "Hantera konto", "Förbetalt saldo" och sedan "Ladda medel". I båda fallen kommer du att se ett fält där du kan ange ett belopp i dollar. Skriv bara in hur mycket du vill lägga till, klicka på "Fortsätt till banken" och följ anvisningarna.
 • Finns det en lägsta eller högsta belopp jag kan lägga till mitt kontantkort?

  Det finns ett minimum på 25 amerikanska dollar och du kan inte lägga till mer pengar än vad som finns på kortet/kontot.

 • Varför fungerar inte mitt kontantkort?

  Vid första inskrivningen skickas en begäran om ett nominellt transaktionsbelopp (eller "reserverat belopp") till kortutgivaren för ålderskontroll och giltighet. Om du inte kan använda ditt kontantkort måste du ringa numret på baksidan av kortet för att begära att kortutgivaren godkänner auktoriseringen. Du kan hitta mer information om detta nominella belopp i första stycket i våra allmänna villkor.

 • Varför ingår en momskostnad i min faktura? (endast EU-medlemmar)

  Medlemmar från EU kan debiteras en mervärdesskatt (moms) enligt gällande lagstiftning för alla babescam4u.com-köp. Momsen beräknas vid faktureringstillfället efter att grundavgifterna har dragits från din dagliga gräns. Momskostnader räknas inte till din dagliga gräns.

  Du informeras om momssatsen du debiteras innan ett skattepliktig köp görs. Denna procentsats varierar beroende på land. Kontakta din lokala skattemyndighet för information om moms som tillämpas i ditt land.

 • Varför innehåller min räkning en serviceavgift? (Endast PayPal-användare)

  Om du betalar för tjänsten med PayPal läggs, på grund av den ökade kostnaden för oss, en extra avgift på 7 % av inköpsbeloppet på din räkning.

  Du kommer att bli underrättad om serviceavgiften innan ett köp görs.

Teknisk support

 • Behöver jag ett insticksprogram eller någon speciell programvara?

  Ja, du behöver den senaste Adobes Flash Player-pluginen för att visa chatt och video. Flash fungerar i nästan alla webbläsare och webbläsarversioner. Du kanske redan har Flash installerat i din webbläsare. Du kan testa detta genom att öppna gästchatten. Om sidan laddas kan du se alla våra tjänster. Om du inte har Flash, blir du ombedd att ladda ner det från den här sidan. Klicka på Ja-knappen och följ anvisningarna. Du kan också ladda ner Flash plugin-modulen här för din dator. Om du vill visa chatt och video på din mobilenhet måste din mobilenhet ha inbyggt stöd för Flash. Om du har problem med Flash eller att använda chatten och/eller videon kontakt support.

  Vi rekommenderar också att du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Detta kommer att möjliggöra en bättre användarupplevelse när du surfar på vår webbplats. JavaScript är som standard aktiverat i de flesta webbläsare. Om du har inaktiverat JavaScript kan du aktivera det igen i dina webbläsarinställningar.

  För att aktivera JavaScript i Chrome (version 47+), gå till menyn Chrome (övre högra hörnet) —> Inställningar. Rulla ner till botten och klicka på "Visa avancerade inställningar." Under "Sekretess" klickar du på knappen "Innehållsinställningar". Under "JavaScript" väljer du "Låt inte någon webbplats köra JavaScript.” För att aktivera JavaScript i IE11, gå till Verktyg -> Internetalternativ. Välj fliken "Säkerhet" och klicka på knappen "Anpassad nivå". Rulla ner till kategorin "Kör skript" och se till att alternativknappen ”Aktivera” är markerad. I Firefox (version 43+), är JavaScript alltid aktiverat.

  De flesta mobila webbläsare aktiverar JavaScript som standard, men det kan konfigureras i webbläsarinställningarna. För att aktivera JavaScript i Safari på iOS öppnar du appen Inställningar och trycker sedan på "Safari". Rulla till botten och tryck på "Avancerat". Tryck på knappen märkt "JavaScript". För att aktivera JavaScript i Chrome på Android, öppna appen Chrome, tryck sedan på menyknappen. Tryck på "Inställningar" och rulla sedan ner till avsnittet "Avancerat" och tryck på "Innehållsinställningar". Tryck på kryssrutan märkt "Aktivera JavaScript" för att aktivera JavaScript.

 • Hur avslutar jag min videochattsession?

  Du kan avsluta chatten och stoppa debiteringen genom att stänga fönstret på din webbläsare eller klicka på knappen Avbryt i chattfönstret.

 • Vad händer om min anslutning avbryts under en show?

  Om chatten stängs, kommer debiteringen att avbrytas. Om det var ett tekniskt problem på din sida, bör du kunna öppna din webbläsare på nytt och logga in på chatten igen. Din anslutning kommer även att avbrytas om modellen lämnar chatten. Modeller har möjlighet att stänga av otrevliga användare från sin chatt. Avstängningen är permanent för modellen i fråga.

Frågor om integritet

 • Är mina uppgifter säkra hos er?

  Vårt registreringsformulär samt alla formulär på vår webbplats där du anger kreditkortsuppgifter är helt och hållet säkra och skickas via SSL (Secure Socket Layer), en typ av säkert krypterad kommunikation som sker mellan din dator och bankens system. Ingen annan har tillgång till dina uppgifter än babescam4u.coms utbildade personal.

  Vi kommer inte att sälja, byta bort eller lämna ut dina uppgifter till tredje parter.

  babescam4u.coms personal kommer aldrig att be om dina konto- eller kreditkortsuppgifter i ett chattrum. Du ska ALDRIG lämna ut sådan information till modeller eller andra besökare i chattrummen. Modellerna har inte tillgång till dina konto- eller betalningsuppgifter. Om ett problem uppstår med ditt konto, kommer vi alltid att be dig kontakta oss eller vårt betalföretag personligen. Namnet på ditt betalföretag visas alltid när du besöker någon avgiftsbelagd del av webbplatsen.

  Om en modell eller någon annan person ber dig om känslig information via chatt eller e-post, var god kontakta oss omedelbart om detta, då detta strider mot vår policy.

 • Vad gör ni med mina kontaktuppgifter?

  Vi behöver dina adressuppgifter i början för att validera dina kreditkortsuppgifter. Vi ber dig hålla dessa uppgifter uppdaterade, så att din användning av webbplatsen inte avbryts. Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon och kommer att använda dem för att kontakta dig endast i nödfall.

 • Varför behöver ni min e-postadress?

  Din e-postadress används som ditt inloggningsnamn på webbplatsen. Vi använder din adress även för att skicka dig dina kontouppgifter, som exempelvis ditt smeknamn eller lösenord. Eventuella ändringar som du gör i ditt konto, liksom nyhetsbrev eller särskilda erbjudanden om webbplatsen, kan skickas till din registrerade e-postadress.

  Din e-postadress visas inte på webbplatsen, och våra modeller känner inte till din adress. Din e-postadress kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje parter. Vi kommer endast att använda din e-postadress för att kontakta dig angående ditt konto på babescam4u.com. Om du vid något tillfälle inte längre vill erhålla nyhetsbrev från oss via e-post, kan du klicka på den borttagningslänk som finns i e-postmeddelandet.

 • Hur kan jag surfa på babescam4u.com utan att det visas i min webbläsares historik?

  De flesta webbläsare har en privat surfningsfunktion som inte kommer att spara de webbplatser du besöker till historiken. Google Chrome kallar det "Incognito." Safari och Firefox kallar det "Privat surfning." Internet Explorer kallar det "InPrivate-surfning." I dessa lägen lagrar din webbläsare inte din historik, cookies, sparade lösenord eller andra personuppgifter.

  Innan du besöker babescam4u.com aktiverar du webbläsares privata surfningsläge. I de flesta webbläsare kan du gå till Arkiv -> Nytt privat/inkognitofönster för att öppna ett nytt fönster eller ny flik avsedd för privat surfning.

  När du besöker babescam4u.com i ett privat fönster eller flik kan funktioner som är tänkt att förbättra användarupplevelsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter, val av språk och andra anpassningsmöjligheter, inte vara tillgängliga. Ändringar du gör på dessa funktioner när du använder privat surfning sparas inte heller för framtida besök.